Hasmer Otomotiv

Bizi Takip Edin

Hasmer Otomotiv

Şirket Profili

Hakkımızda

Şirketimiz; 1985 yılında merhum Kadir Has tarafından, Hasmer Motorlu Vasıtalar ünvanı ile Düzce'de kurulmuştur.

Daha Fazlası

Mercedes-Benz Arocs

BAŞKALARI İÇİN ŞANTİYE, ONUN İÇİN OYUN ALANI. 18 – 48 TONLUK AROCS.

İster çekici olsun, ister kasalı araç, ister beton mikseri, ister ağır damper; Arocs şantiye sahasındaki her görev için sağlam ve dayanıklı bir çözüm sunar.

ŞANTİYEDEKİ GÜÇ.

18 ton ve üzeri kullanımlarda, Arocs şantiye sahasında her türlü zorlu koşulun üstesinden mükemmel şekilde gelebilecek şekilde tasarlanmıştır. Çünkü onu sağlam ve güçlü Euro VI motor opsiyonları ve Mercedes PowerShift 3 şanzıman ile donattık.

Motor, şanzıman ve akslar Mercedes-Benz markasıyla üretilmiş ve şantiye sahasındaki özel talepler için tasarlanmıştır. Zorlu koşullar için geliştirilmiş yüksek dayanımlı akslar, ideal devir aralıklarında sağlanan yüksek motor gücü ve torku ile Mercedes PowerShift 3'ün iyileştirilmiş vites değiştirme süreleri, Arocs’unuzun inşaat sahasında beklentilerinizin de çok üzerine çıkmasını sağlıyor.

İNŞA ETMEK İSTEYENLERİN GÜÇLÜ BİR TEMELE İHTİYACI VARDIR.

İster yarı römork çekicisi olsun, ister kasalı araç, ister beton mikseri, ister damperli araç. Arocs her koşul için beklentilerinize cevap verecek bir araç sunar.

Turbo Retarder kavrama yüksek toplam ağırlık ve tork durumundaki kalkış ve manevralar esnasında en üst yüklenebilirliği sunar. Şantiye koşullarına uygun bir sürüş için aracın yerden yüksekliğini optimize ettik. Gördüğünüz gibi Arocs her şeyin üstesinden gelir.

DÜŞÜK YAKIT GİDERLERİ İÇİN BİZİM ÖNERİMİZ: TEKNOLOJİ, HİZMET VE SÜRÜŞ STİLİ.

Arocs ile sizlere yakıtını son derece verimli bir şekilde kullanan araçlar sunulur. Araç teknolojisi ve sürücü eğitimleri gibi hizmetlerin karşılıklı etkileşimi sonucunda yakıt giderlerinde önemli ilave tasarruf olanakları mevcuttur. Çünkü iyi bir kamyon, sürücüsü ile daha iyi bir hale gelir.

Mercedes-Benz Kamyon